Menu

Rijnstad heeft oog voor haar toekomstige werknemers. We hebben interessante stageplaatsen voor studenten van het mbo en het hbo. Voel je je betrokken bij het werk en de doelgroepen van Rijnstad? Informeer dan naar de mogelijkheden. Naast snuffelstages en jaarstages zijn er ook mogelijkheden voor (onderzoeks-)projecten.
 

Stage Kinderwerk

Wil je graag stage lopen bij het Kinderwerk van Rijnstad en volg je een relevante opleiding als SCW, CMS, SPH, MWD of Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de kinderwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende kinderwerker over een mogelijke stage.

Stage Jongerenwerk

Ben je geboeid door wat jongeren beweegt, wil je kennismaken met hun leef- en ervaringswereld en volg je een relevante opleiding als SCW, CMV, SPH, MWD en Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende jongerenwerker over een mogelijke stage. 

Stage Hulpverlening

Wil jij ervaring opdoen met diverse facetten in de hulpverlening en volg je een opleiding MWD/SJD aan de HAN? Rijnstad biedt regelmatig stageplaatsen bij Maatschappelijk Werk en Schuldhulpverlening. Je vindt de openstaande stageplaatsen op deze pagina.


Openstaande stageplaatsen