Menu

Rijnstad heeft oog voor haar toekomstige werknemers. We hebben interessante stageplaatsen voor studenten van het mbo en het hbo. Voel je je betrokken bij het werk en de doelgroepen van Rijnstad? Informeer dan naar de mogelijkheden. Naast snuffelstages en jaarstages zijn er ook mogelijkheden voor (onderzoeks-)projecten.
 

Stage Kinderwerk

Wil je graag stage lopen bij het Kinderwerk van Rijnstad en volg je een relevante opleiding als SCW, CMS, SPH, MWD of Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de kinderwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende kinderwerker over een mogelijke stage.

Stage Jongerenwerk

Ben je geboeid door wat jongeren beweegt, wil je kennismaken met hun leef- en ervaringswereld en volg je een relevante opleiding als SCW, CMV, SPH, MWD en Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende jongerenwerker over een mogelijke stage. 

Stage Hulpverlening

Wil jij ervaring opdoen met diverse facetten in de hulpverlening en volg je een opleiding MWD/SJD aan de HAN? Rijnstad biedt regelmatig stageplaatsen bij Maatschappelijk Werk en Schuldhulpverlening. Je vindt de openstaande stageplaatsen op deze pagina.

Stage Gezinsprogamma's

Wil jij graag bijdragen aan het welzijn van gezinnen met jonge kinderen en ervaring opdoen met huisbezoeken, spelbegeleiding en diverse culturen? Dan is een stage bij één van de gezinsprogramma’s geschikt voor jou. We hebben plek voor meerdere HBO stagiaires in hun tweede of derde jaar bij Spel aan Huis of Home-Start. Neem gerust contact op met de coördinator van Spel aan Huis als je vragen hebt of om te solliciteren.


Openstaande stageplaatsen