Menu

Vrijwilligers zijn van groot belang voor Rijnstad. Veel van de activiteiten kunnen niet plaatsvinden als er geen vrijwilligers zijn. Jij bent voor ons de onmisbare schakel. Als vrijwilliger bij Rijnstad help je samen met de beroepskrachten mee om zoveel mogelijk mensen te stimuleren een actieve rol te spelen in hun eigen wijk of in de stad.

 

Vrijwilligerswerk is leuk

Veel van onze vrijwilligers zeggen hun werk vooral graag te doen omdat ze zich prettig voelen in de ongedwongen (werk)sfeer bij Rijnstad. Het werk is interessant, omdat je allerlei mensen ontmoet, met uiteenlopende achtergronden, interesses en ideeën. Samen met de beroepskrachten breng je initiatieven tot stand die veel voor de wijk - én voor mensen persoonlijk - kunnen betekenen. Bovendien is vrijwilligerswerk een goede manier om werkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Op deze manier wordt een mogelijke stap naar betaald werk vereenvoudigd.

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen. Je wordt als vrijwilliger gekoppeld aan een beroepskracht van Rijnstad. Samen met deze medewerker stem je af welke werkzaamheden je uitvoert en op welk gebied jij je wilt ontwikkelen.

Cursussen, trainingen en workshops

Wij bieden onze vrijwilligers de mogelijkheid gratis cursussen, trainingen en workshops te volgen bij Vrijwilligerscentrale Arnhem.

Vrijwilligerscentrale Arnhem

Vrijwilligerscentrale Arnhem is onderdeel van Rijnstad en zet zich in voor maatschappelijke participatie door middel van vrijwilligerswerk. Weet je niet goed wat voor soort vrijwilligerswerk je wilt doen? In de vacaturebank van Vrijwilligerscentrale Arnhem kun je zoeken naar een passende vrijwilligersfunctie bij een van de aangesloten vrijwilligersorganisaties in Arnhem. 

 

Je wilt vrijwilliger worden bij Rijnstad? 

Neem dan contact op met een van de locaties van Rijnstad waar je graag als vrijwilliger aan de slag wilt gaan. Je kunt ook reageren op de specifieke vacature(s) hieronder.

 

Coach Financieel Sterk

Taalmaatje

Lid cliëntenraad

 

 

Privacy Statement